Reviews

Delen met je netwerk?
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Heel
Average rating:  
 7 reviews
 by Ineke
klankenbad

Echt heel bijzonder positief en intens liefdevol om dit te mogen ervaren!

 by Marleen
Klankenbad

Een heerlijke, ontspannen avond bij Martine. Dat was mijn ervaring op de 2 avonden die ik heb gedaan met het klankenbad. Ik had de eerste keer geen idee wat ik zou kunnen verwachten. Dus alles op mij af laten komen en heerlijk genieten van de prachtige klanken van de schalen en hierdoor de ontspanning in mijn lichaam.
Een echte aanrader om dit te ervaren, ook door de hartelijkheid en het welkom voelen van Martine! Een liefdevolle ervaring !!

 by Margreet

Wat zegt je lichaam? Dat is wat Martine mij weer heeft laten voelen. Echt heel veel klachten had ik niet en toch voel ik me vrijer, opener en ook krachtiger.

Het is heerlijk om aandacht te krijgen, om aangeraakt te worden en om mezelf daarmee te raken.

Martine doet dit op een zuivere, mooie manier, waarbij ze letterlijk en figuurlijk de vinger (elleboog) op de zere plek legt. En dit geeft dan antwoorden en ruimte in jezelf.

Ga het ervaren. Bij Martine ben je in goede handen.

 by Anoniem

Ik wil je bedanken voor je fijne massage, bijzonder wat het teweeg brengt. Ik voel me rustiger nu, veel meer ruimte in mijn bovenlichaam, meer lucht. Echt fijn! Bijzonder hoe het universum de weg wijst.. maar dat had ik al gezegd!

 by Mieke

Ik kwam bij Martine voor mijn pijnlijke schouder en mijn elleboog die vaak van binnenuit koud aanvoelde. Deze pijn begon tientallen jaren geleden, speelde toen af en toe op, maar begon mij nu steeds meer in mijn functioneren te beperken. Gewone fysiobehandelingen (en later meridiaan-kleurentherapie) leken wel even te helpen, maar echt over ging het niet.Blijkbaar zat dit dieper. Nou en dieper zat het. Het was niet alleen die schouder en elleboog. Bij Martine kwam dat eruit. Door de vertrouwelijke sfeer kon ik tijdens haar massage behandelingen vrijuit zeggen wat er in mij opkwam. Af en toe voel ik mijn schouder nog, maar ik weet dan wat te doen. Dat koude gevoel is nu eindelijk helemaal weg. Martine bedankt!

 by Peter
Praktijk Heel heelt

Martine heeft mij weten te raken. Ik ben gewend zelf de controle te houden over gevoelens en emoties en deze daarmee voor mijzelf te houden, ze ook niet onder ogen te hoeven zien en er dus ook niet mee bezig te hoeven zijn. Dat gaat vastzitten in je lijf. Blijkt. Martine heeft daar met haar afwisselende doortastende en gevoelige aanpak in de massage doorheen weten te breken. Je leert jezelf daarmee weer verder door kennen en het geeft een enorm gevoel van opluchting. Praktijk Heel heelt.

 by Marianne

Een massagetherapie van Martine geeft altijd nieuwe inzichten, waardoor ik weer stappen kan maken. Doordat ik me volkomen veilig voel bij Martine ‘op tafel’ durf ik de hele moeilijke dingen ook te benoemen, de beelden onder ogen te zien. Door deze lichaamsgerichte therapie maak ik meer contact met m’n lichaam en ben ik meer opmerkzaam op de signalen die mijn lijf me geeft.