Wat levert een behandeling op?

Ik krijg nog wel eens de vraag wat levert een behandeling van integraal holistische massage therapie nou eigenlijk op.

Mijn intentie is om je te helpen je klachten te verminderen en jou inzichten mee te geven waar je verder mee kunt. Zodat jij je eigen puzzel op kan lossen en je kracht kan inzetten in je leven.

wat levert een behandeling op?

De meeste cliënten die bij mij komen hebben al van alles geprobeerd. Zijn bij fysiotherapeuten, manueeltherapeuten enz. geweest en zijn tot de conclusie gekomen dat de pijn in bijvoorbeeld een schouder steeds weer terug komt. Dat is heel vervelend; het liefst wil je van de pijn af, weg ermee!

Wat ga ik met je doen?

Ik ga de ”pijn” die je ervaart opzoeken. Ja, opzoeken, en dan mag jij de “pijn” er laten zijn. Klinkt misschien gek, het is echt zo simpel. We zijn met zijn allen geneigd om “pijn” weg te willen hebben, het is de kunst om deze er juist te laten zijn, zodat deze je kan vertellen wat het je wil vertellen.

Je zult merken dat, wanneer je de “pijn” er kan laten zijn, deze verandert. Wat er daarna gebeurt is een “verrassing”. Een ontdekkingstocht in wat jou lichaam te vertellen heeft.

Wat levert het op?

Mijn ervaring leert dat er een situatie naar boven komt, met emoties / gevoel. Alles is goed! En niets is raar. Door deze emoties / gevoel aanwezig te laten zijn en zo te erkennen zal er een verandering plaatsvinden in die schouder. Wat ik vaak terug krijg na een behandeling is dat de cliënt ruimte of soepelheid ervaart in het gebied waar gewerkt is.

Ook levert de behandeling inzichten op, tussen heden en verleden, emoties / gevoel wat je herkent van eerdere situaties. We gaan opzoek naar wat jij nodig hebt om anders met deze situaties om te gaan. Deze inzichten kan je zelf integreren in je dagelijks leven.

Durf jij het aan, samen met mij op reis te gaan? Opzoek naar de antwoorden die jouw lichaam verborgen houdt. Neem dan contact met mij op 06 245 30 337 of info@praktijk-heel.nl. Lees verder op mijn site voor meer informatie.

Delen met je netwerk?

Plaats een reactie