Lichaamswerk

Lichaamswerk laat je tot inzicht komen om zo oude emoties te ontladen.

Oude emoties hebben invloed op het dagelijks leven. Ze maken dat je reageert vanuit oude patronen. Patronen die je nu niet meer dienen.

In het lichaamswerk wordt gebruik gemaakt van integraal holistische massage, klankschalen en coaching. Hulpmiddelen om jou inzicht te geven en tot ontlading te laten komen.

Ik help je met naar binnen kijken, voelen en ontdekken wat er speelt en welke oude patronen en emoties jouw leven bepalen. Zodat jij mag loslaten wat je niet meer dient. En de liefde voor jezelf mag voelen.

~Vanbinnen weet je alles!~

Ik begeleid je liefdevol een stukje op jouw pad….

Hoe ziet lichaamswerk eruit?

In een lichaamsgerichte behandeling kijk ik naar jou als heel mens. Het fysieke- , mentale- , emotionele- , en spirituele lichaam worden tijdens de behandeling betrokken.

We beginnen met een intakegesprek om te kijken wat er speelt. Gevolgd door een ontspanningsmassage om te landen in je lijf en contact te maken met elkaar. Ik ga op zoek naar spanningsgebieden in je lichaam, samen gaan we hier contact mee maken. Langzaam neem ik je mee de diepte in.

Een zoektocht naar antwoorden opgeslagen in jouw lichaam.

Klachten waar aan gewerkt kan worden

  • Lichamelijke klachten zoals pijn
  • Emotionele klachten zoals angst, verdriet, boosheid
  • Mentale klachten zoals trauma, stress
  • Weerstand
  • Grenzen
  • Rouwverwerking
  • ……

Na de behandeling

Na de behandeling is het belangrijk dat je goed naar de behoefte van jezelf en je lichaam luistert. Ben je moe ga even lekker liggen, wil je je hoofd leegmaken, doe wat daarvoor nodig is. Ga lekker wandelen, van je afschrijven enz.

Drink genoeg water om de afvalstoffen te kunnen afvoeren uit je lichaam.

Tarief

Delen met je netwerk?