Over Martine

Je bent goed zoals je bent!

In 2016 was ik deelnemer van een weekend in persoonlijk ontwikkeling. Hier startte voor mij de reis, naar wat nu Heel is geworden. Ik kwam daar voor het eerst mijn angst tegen en ontving een massage van een holistisch masseur waardoor ik mocht voelen dat ik goed ben zoals ik ben. Op zoek naar een holistisch masseur bij mij in de buurt, stuitte ik op de opleiding van Positive Touch.

Volg je hart, gebruik je handen en intuïtie!

Deze drie spreuken kruisten steeds mijn pad. Een pad welke een andere wending kreeg, doordat ik steeds meer naar mijzelf kon luisteren. En bovenal doordat ik steeds meer kon gaan voelen.

Jaren was ik werkzaam als (kinder)verpleegkundige, om er in verschillende settings steeds weer achter te komen dat ik goed ben in wat ik doe, maar dat dit ten koste gaat van mijzelf.

In 2017 werd mijn hart definitief getrokken naar de opleiding tot integraal masseur bij Positive Touch en ben ik mijn intuïtie achterna gegaan. Ik kwam erachter dat ik energie krijg van het geven van massages. Na het behalen van mijn diploma(2018) ben ik doorgegaan met het holistisch jaar, welke ik in 2019 heb afgerond.

Er volgde verdieping op ander vlakken o.a. bij Gezond & geluk, BewustZijn coaching(2020-2021), coaching voor massagetherapeuten bij Positive touch(2021), cursus klanktherapie bij Himalayanheart(2021-2023)

Liefde voor jezelf voelen!

Ik ben liefde voor mezelf gaan voelen en wil deze graag met Heel mijn hart delen met jou.

Ga je mee op reis?

Ik ga graag samen met jou de uitdaging aan, op zoek naar de antwoorden in jou.

Delen met je netwerk?