Ontspannen & overnachten

Wil je even helemaal tot rust komen?

Voel je welkom om bij ons een retreat te boeken voor meerdere dagen. Op ons mooie plekje in de Krim op de grens tussen Overijssel en Drenthe, kom je helemaal thuis bij jezelf. Je fietst hier zo de natuur in en er zijn vele mogelijkheden om ook wandelend de natuur te verkennen. Het Vechtdal en Rheestdal zijn mooie plekken in onze omgeving.

Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes aanwezig in het gastenverblijf.

Wat heb jij nodig om te ontspannen en tot rust te komen?

Even helemaal niets? Gewoon zijn in de tuin, jacuzzi of de natuur in? Een massage of een ontspannen klankbehandeling? Of wil je echt ontdekken waar je klacht vandaan komt met een sessie lichaamswerk? Stel je eigen retreat samen.

Bij gastenverblijf Heel behoort ontspannen & overnachten tot de mogelijkheden!

Hele fijne rustige plek met veel mooie natuurgebieden in de omgeving

Bij aankomst zorgen wij voor opgemaakte bedden, handdoeken, badjassen en keukenlinnen liggen klaar voor gebruik. Koffie en thee is aanwezig om te bereiden wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Wat een prachtige plek in de ongerepte natuur die magisch is. Geniet van de rust!

Genieten met een grote G! Het huisje is overcompleet en super schoon maar vooral erg gezellig. Een buffel van een speksteen kachel een heerlijk bed en een douche waar je stiekem een kwartiertje blijft staan.

Er is ruimte in ons gastenverblijf om te overnachten met 1 tot max. 5 personen, er zijn 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en de mogelijkheid om een extra bed bij te plaatsen.

Wil je meer weten? Neem contact op voor de mogelijkheden, beschikbaarheid & prijzen.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een ontspannen retreat bij ons:

Delen met je netwerk?