Praktijk Heel is vanaf 11 mei open

Op 6 mei j.l. zijn de regels van de regering met betrekking tot het Corona-virus aangepast. Dit betekend dat vanaf maandag 11 mei de deuren van mijn praktijk weer open mogen. Het is dan ook mogelijk om weer een afspraak te maken.

maatregelen Corona

Aanraking is essentieel voor je fysieke en mentale gesteldheid, een massage kan in deze stressvolle tijd waardevol en welkom zijn, mits er zorgvuldig wordt omgegaan met jouw gezondheid, die van de masseuse en die van anderen. 

Ik werk alleen op afspraak en mijn cliënten komen elkaar niet tegen. Daarnaast kan ik met iedereen individueel het risico inschatten. Hoe ik te werk ga staat hieronder beschreven.

Maatregelen in de praktijk:

  • Als je griepklachten ervaart of verkoudheidsklachten hebt, neem dan telefonisch contact met mij op, de afspraak kan niet doorgaan. We maken dan een nieuwe afspraak.
  • Bij begroeting en bij weg gaan zullen we geen hand of knuffel geven. 
  • Ik was minimaal net voor en net na de massage mijn handen (dit deed ik al en zal ik dus blijven doen).
  • Ik vraag je om ook je handen te wassen bij binnenkomst.
  • Contactoppervlakken in de praktijkruimte en de rest van het pand worden regelmatig gereinigd.
  • De hoofdsteun en massagetafel worden na iedere massage gereinigd.
  • Mijn eigen gezondheid houd ik nauwlettend in de gaten; mochten zich klachten voordoen die volgens de richtlijnen van het RIVM vragen om thuis te blijven, dan zal ik de afspraak verzetten. 

Annuleren of verzetten van een afspraak

  • Ik zal tot nader bericht geen kosten in rekening brengen bij het annuleren/verzetten van de afspraak.
  • Zoals genoemd houd ik mijn eigen gezondheid nauwlettend in de gaten; Ik reken op uw begrip bij het annuleren/verzetten van onze afspraak als ik zelf klachten ervaar die het niet toelaten om de afspraak door te laten gaan.

Ik verzoek je dringend om de richtlijnen van het RIVM serieus te nemen. Mocht je twijfelen, of heb je andere vragenneem dan contact met me op.

Delen met je netwerk?

Plaats een reactie