Integraal holistische massagetherapie

Middels integraal holistische massagetherapie ga je de uitdaging aan om te veranderen, oude emoties te voelen, patronen te doorbreken en jezelf daarbij te leren kennen op een dieper niveau. Jouw lichaam is je bron van wijsheid. Een uniek instrument wat alles bewaart wat nog niet is afgerond, doorvoeld of doorleefd.

Klachten waar aan gewerkt kan worden.

  • Lichamelijke klachten zoals pijn
  • Emotionele klachten zoals angst, verdriet, boosheid
  • Mentale klachten zoals trauma, stress
  • Weerstand
  • Grenzen
  • ……

Hoe ziet een behandeling eruit?

In een integrale holistische massagetherapie kijk ik naar jou als heel mens. Het fysieke- , mentale- , emotionele- , en spirituele lichaam worden tijdens de massage betrokken. We beginnen met een intakegesprek om te kijken wat er speelt. Gevolgd door een ontspanningsmassage om te landen in je lijf, en contact te maken met elkaar. Ik ga op zoek naar spanningsgebieden in je lichaam, samen gaan we hier contact mee maken. Langzaam neem ik je mee de diepte in.

Een zoektocht naar antwoorden opgeslagen in jouw lichaam. Ik gebruik in dit proces verschillende technieken; klassieke massage, dynamische massage, stretchen & pulsen, diepe bindweefsel massage en energetische massage. We eindigen met een stuk integratie van wat gevoeld is en een korte evaluatie.

Na de massage

Na de massage is het belangrijk dat je goed naar de behoefte van jezelf en je lichaam luistert. Ben je moe ga even lekker liggen, wil je je hoofd leegmaken, doe wat daarvoor nodig is. Ga lekker wandelen, van je afschrijven enz.

Drink genoeg water om de afvalstoffen te kunnen afvoeren uit je lichaam.

Delen met je netwerk?